top of page
2023-01-21 11.33.28.jpg

Om mig

         Sidsel Maria Fribert

IMG_2648.JPG

Født 1983 og er uddannet kunstterapeut ved Herlev kunstterapi uddannelse i Maj 2022.

Uddannet helsepædagog og har stor erfaring i at arbejde med mennesker. Siden jeg var ung har det kunstneriske interesseret mig, herigennem har jeg beskæftiget mig med billede kunst, glas pustning og kold glas, vævning, fotografi, filtning, pileflet samt håndarbejde. Jeg har skabt naturfilt, som er uld væsener og feer, hvor jeg laver bestillinger og kurser.

 

Min interesse har altid været at arbejde med mennesker og kunst, at dette skulle blive til kunstterapi for mig var ikke noget som kunne forudses. Kunstterapien har mange veje og retninger, der findes utallige uddannelser og måder at udføre det på.

For mig er det vigtigt at lige netop den uddannelse terapeuten har taget passer, dermed kan man også inspirere og vejlede bedre.

 

Jeg brænder for at arbejde med individuelle mennesker såvel som grupper, med et håb om at kunne skabe samt åbne op for noget, ud fra dette skabe bevægelse, mere balance og at komme tættere på sig selv eller sammen som gruppe.

Det som særligt optager mig som menneske, er naturen og mennesket, årets rytme og årets cyklus.
Mit fokus i denne tid er mellemrummet, hvad opstår i mellemrummet? Vi snakker om at leve i nuet at gribe det som er lige nu, gør vi det? Livets erfarimger har lært mig at smerter og kriser leder til udvikling og er en chance for at gribe nyt, en livschance. Hvad er det som gør dig opmærksom på, at du skal gå en anden vej eller udvikle en side af dig som du ikke har kendt til før. Er det tilfældigt hvad vi oplever og hvem vi møder i vores liv? Man kan undres og betages, livet er fyldt med gåder, hemmeligheder og skatte. Tænk bare hvad der gemmer sig når man finder dem.  Hvordan mærker man at noget opstår og er i bevægelse, følelsen af at være levende i varmen hvor mennesket har det bedst. Livet og dets forvandling, livets matamorfose.

bottom of page